De Ondernemersgids is een bedrijvengids, welke actief is binnen België (Vlamingen). De Ondernemersgids is gemaakt voor en door bedrijven. Door uw bedrijf toe te voegen kunt u extra bereik krijgen via het internet. Consumenten kunnen u zodoende beter vinden. Ons doel is om bedrijven en consumenten bij elkaar te brengen.

Handige informatie bij een bedrijfsvermelding

Bij een bedrijfsvermelding kan veel informatie staan. Zo hebben bedrijven de mogelijkheid om een omschrijving, een foto, hun telefoonnummer, website en social media profielen te tonen. Uiteraard kan er een link geplaatst worden naar de eigen website. Op die manier verloopt het contact via de eigen website. Via het telefoonnummer kan een consument u ook direct bellen. Indien gewenst kunt u ook uw openingstijden tonen op de website.

Uw bedrijf toevoegen?

Wilt u graag uw bedrijf toevoegen aan De Ondernemersgids? U kunt hier uw bedrijf toevoegen. Hiervoor is een account vereist. Deze kunt u aanmaken door uw e-mailadres te bevestigen. Als u eenmaal een goedgekeurd account heeft kunt u zelf uw bedrijfsvermelding toevoegen. U kunt uw bedrijfsvermelding ook te allen tijde online wijzigen.

Vragen?

Heeft u vragen over De Ondernemersgids? Neem dan gerust contact met ons op. De Ondernemersgids wordt niet uitgegeven door een (lokale) overheid.